HRDLIČKA REALITY
REALITNÍ KANCELÁŘ | REALITY A NEMOVITOSTI JIŽNÍ ČECHY A ZÁPADNÍ ČECHY
facebook
home

Kontakt na makléře

Kancelář

telefon: 777303086

telefon do kanceláře: 383321233

e-mail: info@hrdlicka-reality.cz

e-mail do kanceláře: info@hrdlicka-reality.cz

Vaše jméno:*

Váš e-mail:

Váš telefon:

Zpráva:*


* Souhlasím se zpracováním osobních údajů v rozsahu dle "Zásad ochrany osobních údajů"

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Společnost Hrdlička-Hrdličková, s.r.o., se sídlem Dražejov 1, Strakonice, IČO: 260 76
063, zapsaná v Obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Českých Budějovicích
pod sp. zn. C 12473 (dále také „My“), jako správce osobních údajů, Vás jako uživatele
webových stránek http://www.hrdlicka-reality.cz informuje o níže popsaném shromažďování osobních
údajů a zásadách ochrany soukromí.
 
Dále v textu se dozvíte zejména:
  1. Jaké Vaše osobní údaje budeme zpracovávat;
  2. Za jakými účely a jakým způsobem budeme Vaše osobní údaje zpracovávat;
  3. Komu mohou být Vaše osobní údaje předány;
  4. Po jakou dobu budeme Vaše osobní údaje zpracovávat a
  5. Jaká máte ve vztahu k ochraně Vašich osobních údajů práva.
V případě, že budete potřebovat kteroukoliv část textu vysvětlit, poradit anebo projednat
další zpracování Vašich osobních údajů, můžete se na nás kdykoliv obrátit na e-mailové

Zpracování osobních údajů dětí

Naše webové stránky nejsou určeny pro děti mladší 16 let. Osobní údaje dětí mladších 16 let
nezpracováváme.

Rozsah zpracování osobních údajů

Když nás kontaktujete prostřednictvím webových stránek, můžete být požádáni o vyplnění
určitých údajů o sobě nebo Vaší společnosti. Těmito údaji mohou být zejména:
 
  1. Vaše jméno a příjmení,
  2. obchodní firma,
  3. adresa nebo sídlo společnosti,
  4. identifikační číslo a daňové identifikační číslo,
  5. telefonní číslo nebo
  6. e-mailová adresa
 
Na našich webových stránkách Vás nesledujeme, takže se k nám dostanou jenom ty Vaše
osobní údaje, které nám výslovně sdělíte.

Účel zpracování

Údaje, které nám poskytujete, používáme k tomu, abychom Vás kontaktovali zpět a poskytli
Vám informace, o které jste nás požádali, nebo pro účely plnění smlouvy, tj. zprostředkování
koupě či prodeje nemovitosti. Veškeré osobní údaje jsou zpracovány zákonným a
transparentním způsobem a jsou vyžadovány pouze přiměřené, relevantní a nezbytné údaje
ve vztahu k účelu zpracování.
 
Vaše jméno, příjmení a e-mailovou adresu můžeme vedle toho využít k tomu, abychom
Vám zasílali obchodní sdělení, tj. abychom Vás informovali o nových nabídkách
nemovitostí pokud jste se přihlásili k odběru novinek mailem nebo jste na základě Vaší
poptávky uloženy v databázi poptávajících a které by Vás, podle našeho názoru, mohly
zajímat. Poskytnutí osobních údajů pro účely plnění smlouvy a poskytnutí osobních údajů
pro účely odpovědi na Vámi vznesené dotazy nebo Vámi požadované informace jsou naším
smluvním požadavkem, a jejich neposkytnutí může být důsledkem neuzavření smlouvy nebo
neposkytnutí odpovědi na Vámi vznesené dotazy.
 
Vedle toho zpracování Vašich osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení
můžete kdykoliv odmítnout a nebude to mít vliv na naše jiné vzájemné vztahy. Stačí
nám zaslat e-mail s příslušnou žádostí na info@hrdlicka-reality.cz nebo jinou adresu,
ze které jste od nás obdržel obchodní sdělení.

Kdo má k Vašim osobním údajům přístup

Vaše osobní údaje budeme jako správce zpracovávat My. Vaše osobní údaje můžeme za
výše uvedenými účely předat našim subdodavatelům, aby pro nás provedli jejich zpracování.
 
Osobní údaje mohou být předány:
  • externí účetní
  • spolupracujícím realitním makléřům;
  • externí advokátní kanceláři;
  • zpracovatelům, kteří poskytují Zprostředkovateli serverové, webové, cloudové nebo IT služby, či kteří jsou jeho obchodními partnery;

Doba zpracování osobních údajů

Vaše osobní údaje budeme zpracovávat po dobu, po kterou Vám budeme poskytovat naše
služby či plnit vzájemnou smlouvu, nebo po dobu nezbytnou k plnění archivačních povinností
podle platných právních předpisů, jako jsou například zákon o účetnictví, zákon o archivnictví
a evidenci nebo zákon o dani z přidané hodnoty.

Vaše práva plynoucí ze zpracování osobních údajů

Ve vztahu k námi prováděnému zpracování Vašich osobních údajů máte následující práva:
  1. právo na přístup k osobním údajům
  2. právo na opravu
  3. právo na výmaz („právo být zapomenut“)
  4. právo na omezení zpracování údajů
  5. právo vznést námitku proti zpracování
  6. právo podat stížnost na zpracování osobních údajů.
Vaše práva jsou níže vysvětlena, abyste si dokázal/a udělat jasnější představu o jejich
obsahu.
 
Všechna Vaše práva můžete uplatnit tak, že nás kontaktujete na e-mailové adrese
 
Stížnost můžete podat u dozorového úřadu, kterým je Úřad pro ochranu osobních
údajů (www.uoou.cz).
 
Právo na přístup znamená, že si kdykoliv můžete požádat o naše potvrzení, zda osobní
údaje, které se Vás týkají, jsou či nejsou zpracovávány, a pokud jsou, pak za jakými účely, v
jakém rozsahu, komu jsou zpřístupněny, jak dlouho je budeme zpracovávat, zda máte právo
na opravu, výmaz, omezení zpracování či vznést námitku, odkud jsme osobní údaje získali a
zda dochází k na základě zpracování Vašich osobních údajů k automatickému rozhodování,
včetně případného profilování. Také máte právo získat kopii Vašich osobních údajů, přičemž
první poskytnutí je bezplatné, za další poskytnutí pak může Zprostředkovatel požadovat
přiměřenou úhradu administrativních nákladů.
 
Právo na opravu znamená, že nás kdykoliv můžete požádat o opravu či doplnění Vašich
osobních údajů, pokud by byly nepřesné či neúplné.
 
Právo na výmaz znamená, že musíme vymazat Vaše osobní údaje pokud (i) již nejsou
potřebné pro účely, pro které byly shromážděny nebo jinak zpracovány, (ii) zpracování je
protiprávní, (iii) vznesete námitky proti zpracování a neexistují žádné převažující oprávněné
důvody pro zpracování, nebo (iv) nám to ukládá zákonná povinnost.
 
Právo na omezení zpracování znamená, že dokud nevyřešíme jakékoliv sporné otázky
ohledně zpracování Vašich osobních údajů, musíme omezit zpracování Vašich osobních
údajů tak, že tyto můžeme mít pouze uloženy a případně je můžeme použít z důvodu určení,
výkonu nebo obhajoby právních nároků.
 
Právo vznést námitku znamená, že můžete vznést námitku proti zpracování Vašich
osobních údajů, které zpracováváme pro účely přímého marketingu nebo z důvodu
oprávněného zájmu. Pokud vznesete námitku proti zpracování pro účely přímého
marketingu, nebudou již Vaše osobní údaje pro tyto účely zpracovávány.
 
Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou účinné od 25. 5. 2018